Boink

coop2l

BOINK! Dat was het gevoel van de week. Op verschillende vergaderingen, in de samenwerking rond de flyer en dan bij het zien van die blauwe hersens op het dak van het Muziek Instrumenten Museum. Het is toch altijd een shock om je idee ineens door anderen gerealiseerd te zien. Wat nu? Moet ik het nu nog wel doen, met mijn artisanale werkwijze? Of zullen we er dan toch maar darmen van maken, zoals Catherine voorstelde? Deze blauwe brains zijn denk ik wel van plastiek, maar niet récyklaar. Ik denk dat ze eerder in een zeilmakerij gemaakt zijn. Enfin, ze zijn groot genoeg, niet slecht gelukt en goed geplaatst. Bravo! Hoe zou het eigenlijk gefinancierd zijn?

bluebrains2l

Ondertussen blijven de hersentekeningen zich opdringen: Botsend, vliegend met vlaggetjes, bij de staart gepakt, kruipend in de laatse boom….. Het zijn werktekeningen, maar misschien houden ze voldoende steek om langs de wand in de tentoonstellingsruimte te hangen. We zullen het ter plaatse zien.

De blauwe hersens zijn een werk van Chris Christoffelsen en José Roland en van 7 tot en met 17 maart naar het schijnt verlicht als een blauwe wolk in de nacht.